10
ян.

Пожароустойчиви врати за спокойни дни

Евростилл разработи нов продукт Пожароустойчива самозатваряща врата с Клас по устойчивост на огън – EI 45.
Вратата „EUS EI 45” е изпитана и сертификата е изготвен за двустранно въздействие на огън. Окомплектована е с пожароустойчиви автомат за самозатваряне, дръжка, брава, панти, уплътнения, падащ праг.
Декоративните покрития може да са от HPL, CPL, алкор, фолио, фурнир – в разнообразни и многобройни цветове. Вратата може да бъде и боядисана във всички цветове по RAL.
Евростилл изработи и монтира пожароустойчиви врати на три хотела тази година – Аква Парадайз Ризорт с инвеститор Парадайс Тур Инвест в гр. Несебър, проекта е на архитектурно студио Miodesign. Хотел ИнтерКонтинетал гр.София с инвеститор Галакси Инвестмънт Груп ООД и хотел Астория на златни пясъци с инвеститор Хидрострой АД, гр.Златни пясъци.
Най-новият продукт, който Евростилл може да предложи на своите партньори и клиенти e EUS EI 45 – SS – пожароустойчива и димоуплатнена врата.
Евростилл разработва и проверява своите продукти в съоветствие с актуалните европейски стандарти и регламенти. Предлаганите противопожарни и димоуплатнени врати са технически актуални и отговарят на изискванията за противопожарна защита. Вратите от Евростилл не само ще защитят Вашия дом, но могат да осигурят функционалност и комфорт във всички обществени сгради, офиси, училища, хотели, болници и т.н.