• Tel: +359 2 860 24 01
  • Email: office@eurostill.bg
  • Tel: 0700 16050
 

ЗА НАС

INTERIOR DOORS & WINDOWS

“Eвростил Трейд” е компания,която работи  повече от четвърт век  в сектора на  производство на интериорни и външни врати,  дограми и окачени фасади. В последните години тя инвестира в изграждането на нов, автоматизиран завод със сериозен  капацитет, достатъчен  за покриването на голяма част,както на   регионалния,така  и  на външния пазар.Технологията  и оборудването за производството са разработени,консултирани  и произведени от водещи световни компании в бранша . Суровините и материалите,които се влагат в продуктите на „Евростил Трейд” са възобновяеми и екологично чисти,без отделяне на вредни емисии и се доставят от най-реномираните производители. Така технологията отговаря на всички европейски и световни стандарти.

Продуктите на „Евростил Трейд” се предлагат в три ценови класа: нисък,среден и средно-висок, в зависимост от използваните материали.Дизайнът се изработва от специализиран  екип,както за серийното производство,така и за индивидуални решения по оригинални проекти.

Широкият спектър от модели на интериорни врати ,класически,неокласически и модерни,  дава възможност за тяхното приложение както за дома , така и за офиси,магазини,произвидствени помещения и др.

Целта на „Евростил Трейд” е креативност и високо качество,базирани на пазарни анализи,съобразени с модните и технологични тенденции.

Уважаеми партньори и клиенти,
За мен е удоволствие да ви представя „Евростилл Трейд” ООД. Предприемаческият ентусиазъм  на семейството ми, висококвалифицирана работна ръка , заедно със солидната инвестиция дава на компанията ни непрекъснатото развитие и ни прави конкурентоспособни на пазара . Постоянните ни проучвания и маркетингови изследвания, вниманието към  детайла, са ключови за да предложим качествени продукти, които отговарят на нуждите на пазара в международен мащаб и ни прави една от най-успешните компании.  Евростилл е силно динамична компания от Югозападна България, като продукцията ни се изнася в над 18 държави.
Партнирайки си с нас, Вие получавате качество и стил на оптимални цени. Гаранция затова са опитът и успехите ни на пазараот 1992 г. до сега, както и инвестицията в най-модерните технологии и автоматизирано високотехнологично оборудване. Новото производство позволява да изпълняваме големи по обем проекти без да губим гъвкавостта си и възможността да задоволяваме и индивидуални клиентски желания. Високо качество, огромен капацитет на производство, разумни цени, традиции и успешен опит на пазара – това са ключовите понятия за нас – екипа на „Евростилл Трейд“ ООД.

Ние сме на Ваше разположение!
С уважение от името на целия екип на „Евростилл Трейд“ ООД:

Страшимир Данчев
Управител на „Евростилл“ ООД