Пожароустойчиви врати за спокойни дни

"Евростилл" работи в сектора на производство на врати и дограми повече от четвърт век. Годишният производствен капацитет е над 160 000 врати, покриващи широк спектър от българския, западноевропейския и част от азиатския пазар. В началото на 2018 г. "Евростилл" разработи нов продукт пожароустойчива самозатваряща се врата с клас по устойчивост на огън EI 45.

Вратата EUS EI 45 е изпитана и сертификатът е изготвен за двустранно въздействие на огън. Окомплектована е с пожароустойчиви автомат за самозатваряне, дръжка, брава, панти, уплътнения и падащ праг.

Декоративните покрития може да са от HPL, CPL, алкор, фолио, фурнир – в разнообразни и многобройни цветове. Вратата може да бъде и боядисана във всички цветове по RAL.

Вложените във вратата EUS EI 45 материали (МДФ, масивни фризове, уплътнения, панти, брава, дръжка, падащ праг) са производство на водещи в областта фирми като

Schulte-Schlagbaum AG, Lesonit d.o.o, Linex, Deventer Profile GmbH, Odice S.A.S. и други.

ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ ЗА СПОКОЙНИ ДНИ

"Евростилл" изработи и монтира пожароустойчиви врати на три хотела тази година - "Аква Парадайз Ризорт" с инвеститор "Парадайс Тур Инвест" в Несебър, проектът е на архитектурно студио Miodesign. Хотел "Интерконтинетал" в София с инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп" ООД и хотел "Астория" в кк "Златни пясъци" с инвеститор "Хидрострой" АД, - Златни пясъци. Най-новият продукт, който "Евростилл" може да предложи на своите партньори и клиенти, e EUS EI 45 – SS пожароустойчива и димоуплатнена врата.

Компанията разработва и проверява своите продукти в съоветствие с актуалните европейски стандарти и регламенти. Предлаганите противопожарни и димоуплатнени врати са технически актуални и отговарят на изискванията за противопожарна защита. Вратите от "Евростилл" не само ще защитят вашия дом,

но могат да осигурят функционалност и комфорт във всички обществени сгради, офиси, училища, хотели, болници и други.