• Tel: +359 2 860 24 01
  • Email: office@eurostill.bg
  • Tel: 0700 16050
 

ДОГРАМА

  • Home
  • /
  • ДОГРАМА

PVC ДОГРАМА

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Евростилл предлага немски профилни системи от висок клас, сериии S8000,S 8000 IQ  и S 9000. Профилна систем S 8000 се хатактеризира с сравнително голяма широчина -74мм, шест въздушни камери ,както на касата така и на крилото , коефициент на топлопреминване  Uf=1.3W/m²K  и голями възможности при избор  на съклопакети до 42 мм.  За тези,които желаят да подчертаят прехода от сградата към природата се предлагат прозорци от PVC с дървесен декор.Предлага се изключително богата гама от фолиа имитиращи естествен фурнир ,също така и фолиа в различна цветова гама . Евростилл предлага и иновацията на пазара, комбинация на системите между ПВЦ и защитно покритие ACRYLCOLOR,  чрез методът на  коекструдиране . Акрилната маса се слепва от външната страна на профила, като подсигурява защита от слънчевите лъчи и прегряване , от една страна и придава оригинален вид на прозореца от друга, посредством  голямото цветово разнообразие. Обковът, който се влага в готовия продукт  също е от изключително висок клас и е на немският гигант WINK HAUS. Предлаганите от нас прозорци и врати са задължително с най-малко две секюрити точки и по този начин предпазваме клиентите си от взломно проникване.
Новите системи S9000 включват комбинирана система с конструктивна дебелина от 83мм , като и средно гумено уплътнение. Голямата конструктивна дълбочина, шест камерина профила система и трите реда гумени уплътнения са гаранция за изключителна термична изолация, подходяща за проекти от програмата „Пасивни къщи” , коефициентът  на топлопреминаване достига  до Uf =0,92W/m²K.  Дебелината на използванте стъклопакети достига до 52 мм., при използване на STV (Статично сухо стъкло), като стъколопакетът се залепва директно за крилото или касата. По този начин се осигурява по-голяма здравина на цялата конструкция и възможност за използване на по-широки стъклопакети от профилите с гумено уплътнение.СистемаПВЦ дограма – Серия S 8000
Параметри6 камери Монтажна дебелина на профила 74 мм Високи статични характеристики Модерни acrylcolor и дървесен ефект
ПредимстваСистемата S 8000 IQ се отличава с елегантна външност и идеално съчетава естетиката и функционалността. Могат да се постигнат широк обхват от дизайнерски решения и да се спазят дори строгите правила по отношение на сградите, обявени за национални паметници.
ОпцииСистемата S 8000 IQ притежава изключителни топлоизолационни качества и спомага за икономия на енергията, което пък води до по-ниски разходи за отопление. Техниката за увеличаване на топлоизолацията, чрез профилни конструкции с повече камери се доказва превъзхождаща, тъй като всяка от шестте камери участва в намаляване нежеланите загуби на топлина. Освен това увеличената до 74 мм монтажна дебелина на профила, позволява употребата на арматура с големи размери, като по този начин се осигурява безупречното ползване на прозореца за много дълго време.

СистемаПВЦ дограма – Серия S 9000
ПараметриОптимизирана за използване със STV®, за сухото залепване на стъклото за черчевето По избор може да бъде използвано средно или огъващо се уплътнение Много добра термична и звукова изолация посредством геометрията със 6 камери и посредством голямата конструктивна дълбочина на рамката и черчевето Подходяща за използването с троен стъклопакет с дебелина до 54 мм Малка дебелина като изглед и наклон от 15° за един приятен дизайн и за един траен оптичен резултат Интелигентна концепция от уплътнения с три реда на уплътняване.
ПредимстваЗа двете системи е приложима техниката STV(залепване на стъклото за крилото),което повишава значително статиката на елемента, което от своя страна позволява да се изпълнят много по големи размери на PVC прозорците.Друго предимство на техниката STVе повишаване на сигурността срещу проникване с взлом.
ОпцииPVC дограмата, изработена от профил GEALAN S 9000 е с монтажна дебелина на профила – 83 мм а 6-те камери гарантират отличната топлоизолация на вашия прозорец.По избор, може да се използва средно огъващо се уплътнение,което значително повишава топло и звукоизолацията на прозореца.Дебелината на профила от 83.мм,осиггурява възможност за използване на троен стъклопакет до 54 мм дебелина.Със своя коефициент на топлопреминаване до U=0.92 W/m2K,системата GEALAN S 9000 е много подходяща за използване при пасивни къщи.

СистемаПВЦ дограма – Външни ролетни щори
Параметри
Предимства
ОпцииВъншните ролетни щори от PVC осигуряват висока степен на топло и звукоизолация до SSK4, имат и охранителна функция Възможността за горен монтаж на външна ролетна щора GEALAN ”Плюс”се предлага в богата цветова гама и в комбинация и с противонасекомна мрежа. Кутията на щората може да се измаже и от вън, както и от вътре да бъде невидима.Снабдена е с ревизионен отвор от вътрешната страна, което позволява обслужването и да се извърши без демонтаж. Вътрешната стена на кутията е топлоизолирана,с цел да се прекъсне термичният мост.

СистемаПВЦ дограма – Плъзгане с повдигане
ПараметриКасата е изградена от един елемент и е с коструктивна дебелина 170 мм, а крилата са с размер 74 мм. Големината на профилите позволява използването на достатъчно големи усилващи елементи за постигане на оптимална стабилност на вратите.
ПредимстваЛесно отваряне и затваряне Движение на крилото без усилие Многобразие на акрилни цветове
ОпцииТози коструктивен елемент отваря възможности за интересно оформяне на преградата между вътрешното и външното пространсво. Вратите плъзгане с повдигане не само създават нови перспективи в дизайна, но и увеличават комфорта в жилището. Възможността за по-голямо остъкляване осигурява повече светлина в помещението.

СистемаПВЦ дограма – Кепенци GEALAN
ПараметриКасата е изградена от един елемент и е с коструктивна дебелина 170 мм, а крилата са с размер 74 мм. Големината на профилите позволява използването на достатъчно големи усилващи елементи за постигане на оптимална стабилност на вратите.
ПредимстваДълъг живот благодарение на висококачествения PVC материал Висока статична стабилност, дължаща се на големите размери на усилващите профили Стандартен обков Висока устойчивост на UV лъчи и силна слънчева светлина Контролируем приток на светлина, чрез регулируеми ламели Гладка повърхност, лесна за почистване Многообразие на цветове
ОпцииВисококачествената система за PVC кепенци на GEALAN осигурява допълнителни възможности за реализиране на индивидуални решения при оформяне външния вид на сградите. По желание кепенците могат да се изпълнят с подвижни или фиксирани ламели, или комбинирано, като по този начин може да се регулира достъпът на светлина в помещението. Монтажът на крилото на кепенците може да се извърши директно върху рамката на прозореца или върху стената със специални връзки. Ако целта ни е напълно да затъмним помещението има на разположение рамка, чрез която крилото се затваря плътно и не пропуска светлина.

Евростилл предлага и дограма SCHÜCO AWS  ( Aluminum window system) новото поколение врати и прозорци, обединява аспектите на дизайн и архитектура с функционални предимства. Подобрените коефициенти на топлопреминаване Uf и малките строителни широчини предоставят на архитекти и проектанти неизброими възможности за оформление. Евростилл работи с всички системи на SCHÜCO – AWS/ADS 65, AWS /ADS 70.HI, AWS/ADS 75.SI, ADS 75.SI, ASS 70 FD, ASS 80 FD.HI ит.н. в зависимост от изискванията и предпочитанията предлага всички интериорни и екстериорни  решения.СистемаАлуминиева дограма – System Schüco AWS 65
ПараметриОсновна система за прозорци със строителна дълбочина от 65 мм. Тя е с огромен асортимент за идейно конструиране.
Подобрена топлоизолация при строителна дълбочина от 65 мм: Uf стойност от 2,2 W/m2K (видима ширина 117 мм) • Равнящо с касата или отваряемо навън крило
Широк асортимент от варианти
Възможност за комбиниране с програмата за врати Schüco ADS.
ПредимстваUf стойност 2,31 W/m2K
147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, изравнени с профила
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 70 HD до WK3)
ОпцииИзпълнение на врати с различна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безбариерни решения
Скрити панти
Външно застъпващ пълнеж за врати
Паник обков
Осигуровка за антипаник врати
Контрол на достъп
Дистанционно управление
Интеграция в управлението на сградата

СистемаАлуминиева дограма – System Schüco ADS 65
ПараметриТоплоизолирана система за врати с 65 мм строителна дълбочина. Подходящо икономично решение за входове, поради много добрата топлоизолация. Може да се използва като мултифункционална врата и да бъде свързана със защитата и автоматизацията на сградата. Системата позволява изпълнение на врати, предназначени за повишена експлоатация – Heavy Duty (HD), преминали успешно изпитания до 1 000 000 цикъла на отваряне и затваряне.
ПредимстваUf стойност 2,31 W/m2K
147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, изравнени с профила
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 70 HD до WK3)
ОпцииИзпълнение на врати с различна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безбариерни решения
Скрити панти
Външно застъпващ пълнеж за врати
Паник обков
Осигуровка за антипаник врати
Контрол на достъп
Дистанционно управление
Интеграция в управлението на сградата

СистемаАлуминиева дограма – System Schüco AWS 70.HI
ПараметриАлуминиева система със 70 мм строителна дълбочина, отговаряща на по-високи изисквания за топлоизолация. Прозорците Schüco AWS 70.HI предлагат различни решения според специфичните изисквания на проекта.
Подобрена топлоизолация при 70 мм строителна дълбочина:
Uf стойност от 1,6 W/m2K (видима ширина 117 мм)
Опция за равнящо крило с двуплоскостен обков и механизъм с манивела за големи елементи
Широк асортимент от варианти
Възможност за комбиниране с програмата за врати Schüco ADS.
ПредимстваUf стройност 1,89 W/m2K
Разширени области на изолиране, чрез запълване с пяна
147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, равнящи с крилото
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 70 HD до WK3)
ОпцииМногообразна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безбариерни решения
Скрити панти
Скрит пълнеж на крилата
Паник обков
Осигуровка за антипаник врати
Контрол на достъп
Дистанционно управление
Интегриране в управлението на сградата

СистемаАлуминиева дограма – System Schüco ADS 70.HI
ПараметриТоплоизолирана система за врати със 70 мм строителна дълбочина. Тази система обединява отлична топлоизолация с предимствата на системите за врати Schüco ADS. Строителната дълбочина от 70 милиметра повишава стабилността. Може да се използва като мултифункционална врата и да бъде свързана със защитата и автоматизацията на сградата. Отлично се комбинира с фасадните и прозоречните системи на Schüco.
ПредимстваUf стройност 1,89 W/m2K
Разширени области на изолиране, чрез запълване с пяна
147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, равнящи с крилото
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 70 HD до WK3)
ОпцииМногообразна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безбариерни решения
Скрити панти
Скрит пълнеж на крилата
Паник обков
Осигуровка за антипаник врати
Контрол на достъп
Дистанционно управление
Интегриране в управлението на сградата

 


СистемаАлуминиева дограма – System ASS 70 FD
ПараметриМаксимална височина на крилото 3000 мм и широчина 1200 мм
Максимално тегло на крилото до 100 кг
Видима широчина от 60 мм
Строителна дълбочина 70 мм
Допустимо остъкляване 6 – 45 мм
Клас на сигурност WK2 според DIN EN 12208
Клас на шумоизолация 4, според остъкляването
Предимства
ОпцииМалки видими ширини 112 мм
Строителна дълбочина 80 мм
Красив дизайн със закръглени профилни ъгли
С възможност за интеграция в тях на отварящи се крила на прозорци AWS 70 BS.HI
Интеграция на средно уплътнение в касата, две нива на уплътнение в крилото, както и изолация във фалца на стъклото
Голямо многообразие
С възможност за отваряне на елементите навън, навътре, наляво или надясно.
Голямо цветово многообразие, също така възможност за различно оцветяване отвън и отвътре
Безпрагово решение

СистемаАлуминиева дограма – System ASS 80 FD.HI
ПараметриСистемата за врати тип „хармоника” ASS 80 FD.HI е високо топлоизолирана конструкция със стойност Uw < 1,3 W/m2K. Тя убеждава с тесните си видими ширини и голямото си видово многообразие. Основни характеристики на SCHÜCO алуминиеви системи за плъзгане:
Предимства
ОпцииМалки видими ширини 112 мм
Строителна дълбочина 80 мм
Красив дизайн със закръглени профилни ъгли
С възможност за интеграция в тях на отварящи се крила на прозорци AWS 70 BS.HI
Интеграция на средно уплътнение в касата, две нива на уплътнение в крилото, както и изолация във фалца на стъклото
Голямо многообразие
С възможност за отваряне на елементите навън, навътре, наляво или надясно.
Голямо цветово многообразие, също така възможност за различно оцветяване отвън и отвътре
Безпрагово решение

СистемаАлуминиева дограма – System Schüco ADS 75.SI
ПараметриВисоко изолирана система за врати със 75 мм строителна дълбочина. Поради повишените изолационни стойности тя е идеално решение за сгради, при които са поставени максимални изисквания за енергоспестяване и архитектура.
ПредимстваUf стройност 1,72 W/m2K
Разширени области на изолиране, чрез запълване с пяна
Отваряне навътре или навън 147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, изравнени с профила
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 75 HD до WK3)
ОпцииМногообразна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безпрагово решение
Скрити панти
Паник обков
Осигуровка за паник врати
Контрол на достъп
Дистанционно уплътнение
Интергация в управлението на сградата

СистемаАлуминиева дограма – System Schüco AWS 75.SI
ПараметриАлуминиевите системи за прозорци Schüco AWS 75.SI комбинират забележителната топлоизолация на пластмасовите и дървени прозорци с предимствата на материала алуминий: дълъг живот, здравина, малките видими ширини, както и безкрайни възможности на дизайн, които са възможни за реализация при големи, транспарантни форми. Прозоречната система със строителна дълбочина само от 75 мм може да се използва в много различни разновидности и се комбинира лесно с програмата за врати на Schüco ADS.
Отлична топлоизолация при 75 мм строителна дълбочина, Uf ≤1,3 W/m2K
Повишена топлоизолирана зона, посредством изолатори с пяна
Оптимизирани уплътнения с коекструдиране на неопрен
Нов принцип на топлоизолация във фалца на стъклото
Множество профилни варианти: Schüco AWS 75 RL.SI, AWS 75 SL.SI
Съвместимост за програмата за врати Schüco ADS
ПредимстваUf стройност 1,72 W/m2K
Разширени области на изолиране, чрез запълване с пяна
Отваряне навътре или навън 147 мм видима ширина
Ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране
Розетки, изравнени с профила
Защита от влизане взлом до WK2 (ADS 75 HD до WK3)
ОпцииМногообразна оптика: Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavy Duty (HD)
Автоматично уплътнение на прага
Безпрагово решение
Скрити панти
Паник обков
Осигуровка за паник врати
Контрол на достъп
Дистанционно уплътнение
Интергация в управлението на сградата